Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Vladimír Maňas, se sídlem U Vodojemu 1237, 757 01 Valašské Meziříčí, IČ 40422828, zapsané v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google Ads, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatel služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Seznam Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Jak Google Inc. používá tyto informace naleznete na webové stránce https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/. Od používání identifikátorů zařízení nebo souborů cookie Googlu se můžete odhlásit na stránce Nastavení reklam společnosti Google.

Jak Seznam a.s. používá tyto informace naleznete na webové stránce https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/.

     5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU.)

     6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu.

     7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Knižní novinky: léto 2021
22.06.2021
Knižní novinky: léto 2021
Nové knižní tituly za léto 2021. číst celé
Knižní novinky: jaro 2021
15.04.2021
Knižní novinky: jaro 2021
Výběr knižních novinek z jara 2021. číst celé
Nabídka pro kostely a farnosti
18.03.2021
Nabídka pro kostely a farnosti
Představujeme Vám širokou nabídku liturgických předmětů a svící pro kostely. číst celé
Knižní tipy – doba postní a Velikonoce
17.02.2021
Knižní tipy – doba postní a Velikonoce
Tipy na knížky, které se zabývají tématy postní doby a Velikonocemi. číst celé
Kde nás najdete

Knihkupectví HOSANA
Poutní dům č. 1
Svatý Hostýn
768 72 Chvalčov

tel.: +420 603 279 290



Knihkupectví HOSANA
Komenského 3
(boční vchod budovy České spořitelny)
757 01 Valašské Meziříčí

tel.: +420 732 369 080

 

Kontakty
Logo
Křesťanské knihkupectví a devocionálie HOSANA
Vladimír Maňas
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.