Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
07.07.2021
Prázdninová prodejní doba na Svatém Hostýně
Vážení zákazníci, během letních prázdnin máme upravenou prodejní dobu. Těšíme se na Vás! číst celé
07.07.2021
Prázdninová prodejní doba ve Valašském Meziříčí
Vážení zákazníci, během letních prázdnin máme upravenou prodejní dobu. Těšíme se na Vás! číst celé
22.06.2021
Knižní novinky: léto 2021
Nové knižní tituly za léto 2021. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte žádné novinky, akce ani slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Vladimír Maňas, se sídlem U Vodojemu 1237, 757 01 Valašské Meziříčí, IČ 40422828, zapsané v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Prázdninová prodejní doba na Svatém Hostýně
07.07.2021
Prázdninová prodejní doba na Svatém Hostýně
Vážení zákazníci, během letních prázdnin máme upravenou prodejní dobu. Těšíme se na Vás! číst celé
Prázdninová prodejní doba ve Valašském Meziříčí
07.07.2021
Prázdninová prodejní doba ve Valašském Meziříčí
Vážení zákazníci, během letních prázdnin máme upravenou prodejní dobu. Těšíme se na Vás! číst celé
Knižní novinky: léto 2021
22.06.2021
Knižní novinky: léto 2021
Nové knižní tituly za léto 2021. číst celé
Prodejní doba na Svatém Hostýně
16.05.2021
Prodejní doba na Svatém Hostýně
Vážení zákazníci, znovu otevíráme! Těšíme se na Vaši návštěvu v kamenné prodejně na Svatém Hostýně. číst celé
Kde nás najdete

Knihkupectví HOSANA
Poutní dům č. 1
Svatý Hostýn
768 72 Chvalčov

 



Knihkupectví HOSANA
Komenského 3
(boční vchod budovy České spořitelny)
757 01 Valašské Meziříčí

tel.: +420 732 369 080

 

Kontakty
Logo
Křesťanské knihkupectví a devocionálie HOSANA
Vladimír Maňas
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.