Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
16.05.2021
Prodejní doba na Svatém Hostýně
Vážení zákazníci, znovu otevíráme! Těšíme se na Vaši návštěvu v kamenné prodejně na Svatém Hostýně. číst celé
10.05.2021
Prodejní doba ve Valašském Meziříčí
Vážení zákazníci, znovu otevíráme! Těšíme se na Vaši návštěvu v kamenné prodejně ve Valašském Meziříčí. číst celé
15.04.2021
Knižní novinky: jaro 2021
Výběr knižních novinek z jara 2021. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte žádné novinky, akce ani slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Vladimír Maňas, se sídlem U Vodojemu 1237, 757 01 Valašské Meziříčí, IČ 40422828, zapsané v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Prodejní doba na Svatém Hostýně
16.05.2021
Prodejní doba na Svatém Hostýně
Vážení zákazníci, znovu otevíráme! Těšíme se na Vaši návštěvu v kamenné prodejně na Svatém Hostýně. číst celé
Prodejní doba ve Valašském Meziříčí
10.05.2021
Prodejní doba ve Valašském Meziříčí
Vážení zákazníci, znovu otevíráme! Těšíme se na Vaši návštěvu v kamenné prodejně ve Valašském Meziříčí. číst celé
Knižní novinky: jaro 2021
15.04.2021
Knižní novinky: jaro 2021
Výběr knižních novinek z jara 2021. číst celé
Nabídka pro kostely a farnosti
18.03.2021
Nabídka pro kostely a farnosti
Představujeme Vám širokou nabídku liturgických předmětů a svící pro kostely. číst celé
Kde nás najdete

Knihkupectví HOSANA
Poutní dům č. 1
Svatý Hostýn
768 72 Chvalčov

 



Knihkupectví HOSANA
Komenského 3
(boční vchod budovy České spořitelny)
757 01 Valašské Meziříčí

tel.: +420 732 369 080

 

Kontakty
Logo
Křesťanské knihkupectví a devocionálie HOSANA
Vladimír Maňas
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.